Обичам да пътувам, да запечатвам миговете и пейзажите около себе си, да прекарвам време със семейството и приятелите си.
Харесвам спокойните сутрини, ароматния чай през зимата, мириса на море и вкуса на домашно приготвената малинова лимонада през лятото.
Завърших гимназия с изобразително изкуство и италиански език преди доста време. Макар и да не продължих в тази посока живота си, изкуството винаги е съпътствало ежедневието ми под една или друга форма. Последната такава е фотографията, която открих преди няколко години. Обичам минимализма във фотографията, както и случайно запечатаните емоции. Работя от вкъщи в голяма международна компания и работата ми е интересна, но далеч от креативна.
“Следвайме” е личното ми онлайн пространство от 2013, което бях спряла да поддържам.
С цел да усъвършенствам техниките си на снимане, писане на текстове и да внеса малко въображение в ежедневието си, то беше “преродено”.

Ако нещата, които пиша са ви интересни, искате да попитате нещо или просто да кажете “Здрасти”, ще се радвам да прочета писмата ви на имейл : [email protected].
Moже да ми пишете и тук

Благодаря, че наминахте!
Д.


* Всички снимки и публикации в този блог са авторски. Използването им без изричното съгласие на автора или посочване на източника с активен линк към него е забранено и непрепоръчително.